Select Page

 

Comencem l’any amb molta empenta! L’anticicló ens ha deixat dies de cels alts i profunds, i d’horitzons llunyans. Hem pogut gaudir de la muntanya en ple hivern de maneres que no coneixíem, però també ens està comportant una sequera poc usual que marcarà les properes estacions. Sigui com sigui, la muntanya ens enamora i seguim buscant totes les maneres de gaudir-ne sempre que podem.

Per recollir totes les imatges de la vostra mirada, aquest any hem organitzat un concurs fotogràfic sobre la Gran Volta al Costabona amb 4 convocatòries, tot seguint el pas de les estacions. I cada convocatòria tindrà premi: una estada de cap de setmana per a dues persones en un dels dos refugis promotors (Refugi de Les Conques i Refugi Els Estudis) en règim de mitja pensió. ATENCIÓ, perquè aquest concurs es fa sobre Instagram!

De manera sintètica, les condicions són que les fotografies siguin teves, que s’hagin pres en el recorregut de la Volta i que denotin l’estació motiu de la convocatòria. No obstant, per accedir a tots els detalls, aquí en tens les BASES.

De moment, està oberta la convocatòria d’HIVERN. Tens fins el dia 1 de maig per fer i compartir les teves fotografies!!

Panoràmica cara nord Costabona. Fotografia: Eva Martínez-Picó